5,6 kg

De gemiddelde Vlaming gooit elk jaar 5,6 kg perfect consumeerbare voeding weg. Wereldwijd gaat een derde van ons voedsel verloren. En dat terwijl één miljard mensen honger lijden. VLAM gaat de strijd aan tegen voedselverspilling in onze supermarkten en koelkasten. Lees in hun nieuwe infofolder hoe we met z’n allen slimmer kunnen kopen, koken en bewaren.

 

28 februari: NMEDO cursus

Driedaagse cursus over Natuur- en Milieueducatie en Educatie voor Duurzame Ontwikkeling

08 februari: Inspiratiedag groene warmte

Alles over de transitie naar duurzame verwarmingssystemen en -praktijken

Vlaams actieplan tegen zwerfvuil op zee

OVAM strijdt tegen alle afvalstromen die een impact hebben op het mariene milieu

Bekende ondernemers delen hun sorteergeheimen

Ik sorteer, nieuwe campagne van OVAM rond bedrijfsrestafval

Atelier Groot Eiland opent grootste dakmoestuin van Europa

Lekker, sociaal én duurzaam tuinieren in Anderlecht