17 april: Cera Coop Event

Denk je eraan te starten met een coöperatie, ben je daar mee bezig of ben je actief in een coöperatie die wil groeien? Op het Cera Coop Event worden workshops en infosessies aangeboden voor alle types coöperaties van (pré)starter tot groeiers. 

200 jaar geleden - op 30 maart 1818 - werd Friedrich Wilhelm Raiffeisen geboren in het Westerwald, Duitsland. En hoewel hij zelf nooit zijn geboortestreek verliet, inspireerden zijn coöperatieve ideeën duizenden mensen wereldwijd. 

De principes van Raiffeisen rond zelfhulp, zelfbestuur en zelfverantwoordelijkheid zijn actueler dan ooit. Ter gelegenheid van de tweehonderdste verjaardag van F.W. Raiffeisen wil Cera zoveel mogelijk mensen inspireren.

Het Cera Coop Event gaat door dinsdagnamiddag 17 april 2018 vanaf 13 uur in Leuven: een inspirerend studie- en netwerkmoment voor alle mensen die actief zijn in of voor coöperatieve ondernemingen, en iedereen die geïnteresseerd is in het coöperatieve model. Cera biedt er vanuit haar dienstverlening coöperatief ondernemen en diverse andere specialisten verschillende sessies aan. En dit voor alle types coöperaties in diverse sectoren en fasen: voor de start, de start zelf en de groeifase.

Waar?

Cera-gebouw, Muntstraat 1, 3000 Leuven

Kostprijs

  • Cera-vennoten: 15 euro
  • Niet-vennoten: 30 euro

Inschrijven

 

27 maart: Voorjaarsconferentie Platform Elektrische Bedrijfswagens

Laat u inspireren en deel zelf best practices

23 mei: Buyer meets supplier

Het ontmoetingsevent voor aankopers en leveranciers in de circulaire economie

11 juni: Conferentie Baanbrekend winkelen

Hoe ziet de steenweg van de toekomst eruit?

Ketenroadmap Voedselverlies 2020 halfweg

Ingeburgerde en nieuwe initiatieven

Antwerpen, Stad van Stromen

Onderzoek naar de mogelijkheden om te evolueren naar een circulaire stad

Gezondere burgers in voetgangersvriendelijke steden

De resultaten van een grootschalig Brits onderzoek